Florin Roman şi-a anunţat candidatura pentru președinția PNL Alba Iulia

Florin Roman şi-a anunţat candidatura pentru președinția PNL Alba Iulia

Florin Roman, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba şi-a anunţat astăzi public candidatura pentru președinția PNL Alba Iulia. Alegerile pentru conducerea organizaţiei municipale vor fi organizate în data de 11 mai. Roman este primul liberal care îşi anunţă intenţia de a ocupa această funcţie politică pentru următorii 4 ani.

Florin RomanDin declaraţiile actualului vicepreşedinte al PNL Alba şi totodată purtător de cuvânt al filialei judeţene am putea înţelege că acesta are susţinerea actualui preşedinte al PNL Alba Iulia, Gabriel Pleşa. Întrebarea care se pune, în condiţiile în care Pleşa nu va mai candida pentru un nou mandat, este pe cine va avea Roman contracandidat. În zilele următoare vom afla cu siguranţă si acest lucru.

Unul dintre principalele obiective anunţate de Florin Roman, dacă acesta va fi ales preşedinte al PNL Alba Iulia, este câştigarea pentru prima dată în istorie a Primăriei Alba Iulia de către liberali, din 2016.

“Am luat decizia de a candida la președinția PNL Alba Iulia. În 11 mai vom avea alegeri si m-am decis să candidez după o discuție cu mai multi colegi şi cu actualul preşedinte Gabriel Pleşa. Vreau să facem o echipă, în care fiecare liberal adevarat iţi are locul, care să fie cea mai puternică din Alba Iulia, cea mai bine organizată şi care să câștige orice competiție electorală cu adversarii noștrii din spectrul politic.

Ne așteaptă o luptă grea în faţa unui baron local care conduce oraşul de 20 de ani, dar nu plecam la luptă împreună cu liberalii adevăraţi, dacă nu credeam că în 2016 Alba Iulia va avea un primar liberal.

În plan administrativ îmi propun ca PNL să fie promotorul dezvoltării economice, prin autostrada Sebes-Turda şi implicit noi investitori, să avem minimul necesar, adica sală polivalentă, teatru, cinematograf şi o bază de agrement pentru albaiulieni.

Sunt multe de făcut după 20 de ani esuaţi de guvernare locală a lui Mircea Hava. Vom continua ce s-a făcut bine în Alba Iulia! PNL trebuie sa readucă speranța albaiulienilor că SE POATE MAI MULT!”,  a declarat Florin Roman.

Sursa: ocnamuresinfo.ro

(Vazut de 15 ori, 1 vizite azi)