Cum va fi VREMEA în luna MAI 2021. Prognoza METEO pentru următoarele 4 săptămâni

Cum va fi VREMEA în luna MAI 2021. Vremea de 1 mai și vremea de Paștele ortodox 2021 Prognoza METEO luna mai 2021 pentru următoarele 4 săptămâni

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale, mai ales în regiunile intracarpatice, în rest vor fi apropiate de cele normale. Din 10 mai, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pe întreg teritoriul țării.

Citește și: Cum va fi VREMEA de 1 MAI, de Florii și de Paște 2021. Prognoza METEO pentru următoarele 4 săptămâni

Săptămâna 26 aprilie – 3 mai. Vremea de 1 MAI și de PAȘTE 2021

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în zonele montane, în regiunile vestice, dar mai ales în nord-vestul extrem, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil local deficitar în nord-est.

Citește și: Paște fericit! Mesaje de Paște. Felicitări de Paște. Urări de Paște care pot fi trimise prin SMS de Sfintele Paști

Săptămâna 3 – 10 mai

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile centrale și sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Citește și: MESAJE DE 1 MAI muncitoresc. SMS-uri, FELICITARI şi URĂRI care pot fi trimise de Ziua Internaţională a Muncitorilor

Săptămâna 10 – 17 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 17 – 24 mai

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general deficitare în jumătatea sudică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

(Vazut de 4 ori, 1 vizite azi)